понеділок, 28 грудня 2015 р.

West Bromwich Albion - Newcastle United

Allerede fem kamper venter spillerne vinne West Bromwich Albion og fordi tabellen tapt. Av denne grunn kan vi duellere med atten Newcastle beskrevet som rednings duell. Magpies etter noen gode resultater hjemme er utilstrekkelige til Everton, de innrømmet til helt på slutten av kampen.
På St. James 'Park, publikum på Boxing Day moro, selv for en lang tid, spesielt applauderte de gode intervensjoner av Rob Elliot, etter som Laxness på en del rømte Toffees slutt scoret det avgjørende målet. "Vi må riste den av, selv om det vil være for spillerne både mentalt og fysisk vanskelig," sa manager Steve McClaren Newcastle.

"Jeg føler spillerne mine virkelig lei meg, fordi de legger inn i spillet alt. Kanskje han ikke fortjente å vinne, men absolutt ikke fortjener å tape. Det var en reklame for fotball hvis vi er i en lignende ytelse til å fortsette, er jeg sikker på at andre halvdel av sesongen vil være mye bedre enn den første. Som han fortalte Robbie (Elliot), spille to ganger på tre dager, og vi må ikke lete etter noen unnskyldninger og bare gå for det, "sa veteran coach.
Dette vil fortsatt møte på mandag Papiss Cissé og muligens proppen Jamaal Lascelles, som, selv om allerede engasjert i trening, men kampen fortsatt gripe inn. På den annen side, piloten Baggies Tony Pulis, som for tiden med sin tropp opplever sin verste sesong siden han kom, ville på sikt kunne bruke tjenestene til spiss Saido Berahino. Motsatt Salomon Rondón og James McClean absolutt ikke starter, fordi han fortsatt soner en dom for et rødt kort fra kampen med Bournemouth.
West Brom vil ønske å bryte ugunstig balanse med Magpies, mot hvem på The Hawthorns bare vunnet en av de siste fire turneringer og totalt atten dueller i historien til Premier League var i stand til å dominere bare tre. Pulisově entourage i det hele tatt i sin egen stadion ikke altfor vellykket, vant her bare åtte poeng fra ni kamper og i denne forbindelse han gjør hele konkurransen, bare verre Aston Villa.

Немає коментарів:

Дописати коментар