понеділок, 28 грудня 2015 р.

Norwich City - Aston Villa

I Villa Park all grunn til å feire festen var ikke, selv om de siste resultatene er de første små skritt for å avverge en historisk skam. Den andre ligaseier før utgangen av året de kommer til din favoritt stadion, ranet tre ganger på rad. Norwich, men påpeker sin egen jord absolutt gjør ingenting.

Det er sant at den siste gangen de dro tomhendt spillere Swansea mot Arsenal og Everton, men alltid i stand til å svare på åpnings mål og redde et verdifullt poeng. Nå, derimot, Swans er den eneste total som ikke klarte å slå Ruddy og Rudd, der fire mål på fem innenlandske ytelse gjør kanari betydelige vanskeligheter. Gjestene ville være nok presis kontroll av hjørner, bare ett mål som feires noen hjem etter en annen situasjon.


Om beryktet for poster Villans har vært skrevet mye Carrow Road ville være en livline for en slutt på den svarte serien. Past konkurransen tre besøk har alltid vært Bet365 gratis bonus vellykket, problemet, men kan gjengi de scoret sju mål på førstelaget fordi han tallene bare Gabriel Agbonlahor og selv han er ikke glad i den franske piloten. Litt vanskeligere da på Libor Kozak, som arrangeres siste seieren mot Norwich. Han så sikkert ivrig for forbedringer i balansen av en seier de siste tolv møter.

Spesielt når Rémi Garde gjennom sine holdninger, som ofte ikke samsvarer med tanker av fans fortsatt venter på en jomfru suksess i engelsk feltet. Til det beste for ham, men det forutsetter at de to siste turer til varm jord Southampton og Newcastle minste ikke tape, og ble etterfulgt av en uavgjort på Boxing Day mot West Ham. Målet minst potent suite og banket målet gikk i bare en av de siste fem kampene, som alle har den største andelen av Jordan Ayew med fem treff i ni runder.

Etter fire år med å feire slutten av året seieren skal hjelpe norske og Hoolahan O'Neil, som hvilte etter jul, og i motsetning til Matt Jarvis kunne bevise enda Andre Wisdom. Gjestene vil bli savnet etter lørdagens skade Carlos Sanchez, tvert imot Tilbake

Немає коментарів:

Дописати коментар