понеділок, 28 грудня 2015 р.

Watford FC - Tottenham Hotspur

En annen liten London derby foran seg i flott form spille Watford. Top rookie konkurransen fortsetter utmerket ytelse og skam mot Liverpool og uavgjort fra Stamford Bridge er nå kommer til å slå til punkter annen klubb med de høyeste ambisjonene. Tottenham denne sesongen, men i motsetning til disse enhetene gir en konsistent ytelse og ønsker å bli dratt til de tre beste.

Både rivaler i morgen tilhører hyggelig overraskelse av den pågående året og gode resultater vil ikke nå sine mål uten eliten spissene. Odion Ighalo har scoret i fem påfølgende kampene, og bare to mål mindre enn ett (dvs. 11) har vunnet Harry Kane, skjønt, etter fjorårets sesong startet opp livet litt saktere.

Mauricio Pochettino kostnader vil gå inn i morgendagens duell i rollen som en liten favoritt, og også fordi fra første runde, som bukket under for Manchester United, tapte Unibet gratis bonus utendørs lekeplass. For Spurs snakker historie - som Hornets ganske lang tid forskjøvet i de lavere divisjonene og Tottenham så altfor ofte ikke forstyrre, og kan dateres tilbake til deres siste seier av gjensidig dueller år 1994. Det er fortsatt en av de største funn av denne sesongen Delle Alli var ikke engang i verden .

Lederen Watford Quique Sanchez Flores, som var dens Transfer politikk i sommer ofte målet for kritikken, nå må gni hendene - ikke bare til hans team som en rookie har nære cup vegger, i øyeblikket, dessuten trenger ikke opprettelsen av rapporten ikke begrenser listen over skadde er helt tom, og det vil Åke Nathan, som på Boxing Day mot sin moderklubben ikke kunne komme inn.

For mye bekymring i denne forbindelse ikke Mauricio Pochettino, som møtes bare kamerunske Clinton N'jie. Problemer med ankelproblemer Dembélého Mousa, som lanseringen vil bli avgjort på dagen av kampen, og minst blant de veksler allerede bør sitte helbredet Ryan Mason.
read more: Betting online - www.sportbet-bonus.com

Немає коментарів:

Дописати коментар