середу, 30 березня 2016 р.

Det er semifinale playoff Tipsport Extraliga !

I kampen om tittelen siste gjenværende fire lag og beste Innsats samfunnet har en klar favoritt! Liberec, Sparta, Mlada Boleslav, eller Plzen? Hvem blir mester Tipsport Extraliga? Se hele programmet direkte på TV Tipsport!


Semifinale playoff Tipsport Extraliga her og leve på TV Tipsport venter på oss Amped kamp med Sparta Pilsen og Liberec til Mlada Boleslav. I den første kampen, ifølge største spill samfunnet en klar kandidat til prosedyren Sparta Praha. Valutakursen på 1,28: 1 på den går 97% av billettene, som bærer zapping. Men står mot tout kallenavnet Finnys. Det er den nåværende lederen blant forfatterne av analyse og var ikke redd for å sende 2000 kroner på fremdriften indianere. I en analyse av en kamp med Sparta Pilsen legger han til: "The cup vinneren (betssonbonus-norge-bet.com) er nærmere skjønnhet hockey noen ganger kan miste, og begynne å legge strategier mer. Dette er grunnen til sluttspillet enda mer uavgjorte og konkurranser ofte avgjør det eneste målet på overtid. "
Liberec hadde en annen overraskelse Boleslav tillate!
Etter en jevn progresjon fra kvartfinalen, hvor hvite tigre med Chomutov somle lenger enn nødvendig, er favoritter mot Mlada Boleslav, som er av en annen knallhard kamp mot Hradec Kralove. Vinnere av den grunnleggende tro whopping 99% av bettors til en kurs på 1,17: 1 Blant dem tout kallenavn stoppunkt, som har ledet den strålende vinne (betsafe bonus norge) 66 597 CZK!
Se alle kampene live på TV Tipsport!
Alle overføringer fra playoff selvfølgelig du kan nyte det uten forsinkelse og i HD på en enkelt flekk på TV Tipsport!
Billett inspirasjon i arenaen!
Se inn i Ticket arena og inspirere de beste billettene til erfarne bettors, eller seg selv skryt.

Немає коментарів:

Дописати коментар