пʼятниця, 17 квітня 2015 р.

SC Heerenveen - Go Ahead Eagles

Footballers Heerenveen hadde en grei start på årets Eredivisie, men det siste de sluttet å blomstre, og de siste fire kamper er vunnet av bare to poeng. I tabellen gradvis avtatt, og nå er på åttende plass med seksten poeng. Du vil spille rollen som hjemmefavoritten mot Go Ahead, som har fem poeng mindre og er den trettende posisjon Eredivisie.

Heerenveen tapte åpningskampen av Dordrecht og har siden vunnet seks kamper på en anstendig fjorten poeng. Bad strek startet etter å ha tapt i Tilburg resultat 1: 2, deretter bundet 2: 2 med konkurranse Zwolle og Cambuur siste gang klarer å motstå uavgjort resultat med Twente, som ble beseiret 0: andre Go Ahead i år viser svært ujevne prestasjoner og vanskelig å si hva som tenner mot Heerenveen.

Gjester var i stand til å beseire denne kraftige Zwolle og Utrecht, men tapte til Excelsior eksempel Dordrecht og bundet med siste hjemme falt for den siste Heracles 1: 3, som hadde kjempet i ti dueller bare tre poeng. I fjorårets gjensidige matcher var en helt Heerenveen, som først beseiret sin motstander hjemme 3: 1, og som hevn for jord Go Ahead vunnet 2: 0.

Hjemmetrener Dwight Lodeweges vil måtte klare seg uten Larsson, som har kneproblemer. "Dessverre, vi var litt ute av form og trenger å gjenvinne tapt tillit. Vanligvis er vi mangler ett lite skritt for oss å nå de tre poeng og nå mener bestemt at det endelig lykkes. Vår motstander er veldig bra i forsvar, og vet hvordan å vente på den rette mulighet til kontring, må vi være forsiktig i alle henseender, "sa Lodeweges.

Gjestene kan bruke tjenestene de Sa, som har ryggproblemer, betyr van Ooijen ikke starte på grunn av en skadet ankel. "I år er fortsatt veldig balansert og meget snart gjøre forhastede konklusjoner. Men nå vil de ta, fordi i andre runder ville vi kunne lett dekke toget og fange opp et stort poeng tap i konkurransen denne sprekken er ekstremt vanskelig. Ingenting annet enn en tre-punkts gevinst vi bryr oss ikke, "sa han bestemt sedmapadesátiletý coach.

Немає коментарів:

Дописати коментар