пʼятниця, 17 квітня 2015 р.

ADO Den Haag - Willem II

Footballers Den Haag så langt i år vakler på kanten av nedrykk til andre divisjon og sikkert kan ennå ikke være fornøyd. Så langt vunnet bare ti poeng på elleve kamper og er opp til femtende plass. Nå velkommen nykommeren fra Tilburg, som gjør mye bedre og med seksten poeng er niende.

Selv i år, men det er veldig balansert og eventuell tre-punkts forsterkning kan være det ene eller det andre laget å katapult enda noen trinn over. Innenriks hele året vunnet bare to unibet ganger, og det er mot Groningen i 3. runde etter at resultatet 3: 0 i 10. runde sist vant Dordrecht i forholdet 2: 0. Han vant et verdifullt resultat fra Enschede, der Twente uhrál begunstiget med uavgjort 2: andre


Siste Den Haag kjempet tappert for punkt gevinst på land leder PSV og egentlig ikke var så langt unna, Eindhoven beseiret nærmest forskjell 0: først Nykommer Tilburg, tvert imot i øyeblikket overrasker høyeste konkurranse og hans unibet bonus niende plass kan betraktes som en overraskelse. Denne sesongen, for eksempel, var i stand til å overvinne favoritter fra Feyenoord og Alkmaar og regelmessig score ob runde. Siste uhrál hjem poeng etter uavgjort 1: 1 med Cambuur.

De to motstandere sammen i Eredivisie konkurrerte i 2012/2013 sesongen og var litt mer vellykket Den Haag. Han først beseiret sin motstander hjemme etter at resultatet 2: 0, i den påfølgende hevn på hans land bundet 1: første Hjemmelaget i årets skytter trekker Michiel Kramer, som virkelig holder Den Haag flytende. I de siste elleve dueller scoret bare åtte ganger og scoret som mer enn halvparten unibet av målene lagets.

Gjestene foret leder har imidlertid nylig det begynner mye trives svenske angriper Samuel Armenteros, som scoret tre ganger i de siste to kampene. Hjemmelaget må klare seg uten Scheta med Bakker, både faktisk vært plager skadet ryggen. Utenfor spillet er også på grunn av en skadet kneet Derijck. Gjester kan ikke stole på en spiller, jobbet van der Struijk kunstnere sin magi med muskelproblemer i kalver.

Немає коментарів:

Дописати коментар