субота, 11 квітня 2015 р.

Den varme kamp

Den varme kamp mot AIK på Swedbank Stadion begynte med voldsom Bengal drivstoff - både på AIK-delen og MFF stående.
Kampen ble utsatt når røyken bølgende ut av arenaen.
Etter pause var det på tide igjen.
Spillerne forlot banen for andre gang etter Bengal brytere.
- Jeg liker det ikke, som jeg har sagt før. Det tar oss ut av rytmen og "set up" som vi trent og jobbet med, sa trener Åke Hareide til Evening Post etter 0-0 møtet.
Stopp for stående
Nå ser MFF konsekvenser.
Klubben har ennå ikke mottatt hendelse stat til hjemmekampen mot Hammarby klar av politiet, på grunn av svakheter i sikkerheten for å stå mot AIK.
Politiet kan kreve en redusert stående mot Hammarby - og derfor stopper Club salg av stående billetter nå til kampen.

- Vi har sett hvordan det har vært på andre arenaer, og at det er en risiko for at vi vil se en reduksjon i antall seter på stående. Vi ønsker ikke å komme i en situasjon der vi må kjøpe tilbake billetter. Det er bedre at vi bremser salg nå, sier administrerende direktør Niclas Carlnén til Evening Post.
Hvor mange steder kan flytte på når du taper?
- Jeg tør ikke kommentere hvor mange seter det dreier seg om. Det handler om oss å ha en trygg hendelser mot Hammarby i alle seksjoner.
Klubben har ennå ikke vet nøyaktig hvor sikkerhet brast mot AIK, men det er klart at Bengali brenningen ikke har gått upåaktet hen. Niclas Carlnén:
- Den eneste tilbakemeldingene vi har fått er at vi har observasjoner på stående. Vi har ikke noe mer informasjon enn at rømningsveier, blant annet, ikke har vært helt gratis. Jeg kan ikke gå på det i mer detalj før vi har mottatt melding fra politiet, sa han.
- Vårt mål er veldig klar: vi skal ha en trygg og sikker ordninger for våre besøkende. Som det var mot AIK følte at vi ikke kunne ha det, tatt i betraktning alle Bengalis og røykutslipp. Da vi fullt ut respekterer at vi må gjøre noe med det. Ett skritt er at vi får dette kravet for oss, sier Carlnén.
Du ønsker å se forandring fra dine støttespillere?
- Malmö FF verdisystem er fair play - vi følger spelrgelnerna på og utenfor fotballbanen. Det er illegitim pyrokteknik og vår tilnærming er helt klart der. En annen grunn er at det bremser spillet. Og til slutt, ønsker vi en trygg ordning. Vi vet at det har vært folk som har fått medisinsk behandling. Og jeg har fått ganske sterke reaksjoner på meg fra støttespillere i løpet av dagen.
Du tror dette er en nyhet at fansen vil omfavne?
- Vi gir bare informasjon om fakta og MFF sin stilling til dette spørsmålet. Men jeg håper at de som føler seg bekymret omfavne dette.

Немає коментарів:

Дописати коментар