пʼятниця, 17 квітня 2015 р.

NAC Breda - AZ Alkmaar

Slaget ved to lag for tiden lokalisert virkelig ute av form stenger lørdag program av den nederlandske Eredivisie. Stadionet Bredy kommer en av de største skuffelsene i inneværende sesong - AZ Alkmaar. Innenriks fått fra foregående seks kampene bare to poeng fire ganger og tapt. Selv medlemmer av de siste seks runder bare være tilstrekkelig til å føre PSV, men trekker for mye.

Hvem visste at en av de heteste kandidatene til partisjoner å garantere kvalifisering for Europacupen vil være etter elleve runder krype i tolvte posisjon. Nylig tapte poeng for uavgjort med Excelsior 3: tredje Den scorings shootout seks minutter før slutt ledet 3: 2, men gjestene på slutten sensasjonelt avgjort.


"Vi måtte sette mål veldig enkelt. Vi Excelsior er praktisk talt gitt bort. I denne sesongen har vi sluppet inn tjue ganger, som er et meget høyt tall. Vi trenger å finne den rette balansen mellom angrep og forsvar. Uavhengig av utfallet, var jeg fornøyd med antall sjanser som Vi har utviklet. Det er imidlertid viktig sluttresultatet, og det er på tide å vinne igjen, "sa trener John van den AZ Brom.

Han vil savne lørdag Dabney dos Santos, Guus Huppertse og Markus Henriksen Steven Berghuis. De to sistnevnte har i det minste gått videre i trening. Den talentfulle vingen Berghuis, som scoret i inneværende sesong i alle tre spill der startet han i august førte til et brukket ben. "Det er selvsagt veldig positivt at Steven har trent laget, men vi må være tålmodige. Når vil det spille? En slik skade trenger tid til å være veldig forsiktig," advarte osmačtyřicetiletý pilot.

Van den Broom slutt avslørt noe om neste motstander. Breda snart erstattet trener når han trakk seg Nebojsa Gudelj. "Med coaching endring alltid kommer inn på laget en ny impuls. Vi vet imidlertid hvordan NAC spiller og vi er godt forberedt," la han til.

Немає коментарів:

Дописати коментар