пʼятниця, 17 квітня 2015 р.

PEC Zwolle - FC Groningen

Duell mellom to naboer i tabellen vil finne sted i Zwolle, hvor spillerne vil reise hundre kilometer unna Groningen. Hjem etter en utmerket introduksjon nå bare ikke oppleve en fruktbar periode, har vunnet fire på rad og tapt bordet. Motsatt Groningen sist slo Breda og bare dratt på hans rival lørdag.

Som kritt og ost - så kan treffende beskrive årets unibet resultater fotballspillerne Zwolle innenlands og utendørs lekeplass. Mens foran sine egne fans ikke miste enda en fra fem forsøk vunnet fire ganger, slik at motstanderne scoret bare én seier og fire kamper gjenstår alltid sto på felt tapere. Av denne grunn, bør du vurdere Blauwvingers lørdagens duell med Groningen som et spill der de kunne bryte fri fra sin serie med tre poeng og komme tilbake på vinnersporet. more: unibet - http://uni-no.com

Han ikke forvente, men er ikke lett. Groningen forrige uke bekreftet en voksende form da han slo Breda. Strammeste mulig utfall er allerede kreditert i to minutter Tjarron Chery, når vinkelen forkastning vant keeper Rouwelaara. Wards var nær ved å vinne Erwin van de Looi i forrige konkurranse med Alkmaar, men mot den favoriserte teamet kunne ikke holde to måls ledelse og til slutt tok bare ett poeng for uavgjort 2: andre

Zwolle Groningen slo fjor seksten år siden. Siste gjensidig målestyrker fant sted i begynnelsen av april i år, og "Kings of the North" vunnet på IJsseldelta Stadion 1: 0. Grønnlig vil sikkert unibet gjerne gjenta noe lignende, men de har til å takle betydelig sykestue. Utenfor spillet er Hoesen, Burnet, Bakker, Ben Moussa, van der Laan og van der Verden.

Ron Jans har omvendt blant de skadde, bare én spiller - støtende rounder Leroy Labylleho. Kamper mellom Zwolle og Groningen starte fløyte å plystre internasjonalt anerkjent dommer Bjorn Kuipers på 19:45 CET.