середу, 25 листопада 2015 р.

Rozehnal toimenpiteistä jälkeen terrori Pariisissa

Ranska ja Belgia. Maat, jotka ovat läheisimmin liittyy terrori-iskujen Pariisissa toissa viikolla. Jalkapallo puolustaja David Rozehnal välillä niitä päivittäin Sukkuloitpa. Vuodesta Lille, jossa hän asuu, commutes Belgian Oostende, joka toimii kesän parhaat Valioliigan. Puhuessaan Oikea puhuu suru rajaturvallisuuden toimenpiteiden aikana otteluita sekä ilmakehän molemmissa maissa.

Ranska on toinen koti. Kolmen vuoden tauon kun olet hyppäsi Roomaan ja Newcastlen elää täällä yhtäjaksoisesti vuodesta 2005. Miten sinä surulliset tapahtumat vaikuttaa?
On musta perjantai 13 marraskuu, olimme vain vaimoni illalliselle Ranskan ystävien ravintola Lillessä. Friend aikana hänen matkapuhelin alkoi Betsson tulla hirvittävä yksityiskohtia. Uskomattoman koskettavat meitä kaikkia. Lisää, että kaveri Pariisiin joka päivä mennä töihin, ja minä vuotta sitten ja pelasi Pariisi St. Germain.

Asennosta jalkapalloilijoiden näen, että terroristit halusivat hyökätä Stade de France ottelun aikana Ranska - Saksa?
Ei edes puhua minulle siitä. Jos on totta, että terroristit halusivat saada korokkeella, jossa he tappoivat paljon ihmisiä ... Se olisi valtava bummer kannalta ihmishenkien Betsson menetyksiä ja häiriöitä kaunis peli joissa toimimme.

Sinun pitäisi olla sunnuntain ottelussa Mechelen (Ed. - Oostende hävisi 1: 2) pelkää?
Sen aikana, unohdin sen, piirsin ottelun ja tunnelma katsomoissa. Mutta pelin jälkeen ajattelin takaisin todellisuuteen uudelleen.

Traagiset tapahtumat ykkösaihe matkustamossa Oostenden?
Tuolloin hyökkäyksiä, meillä oli pitkään pois, tapasimme vain kolme päivää sen jälkeen, kun se ei siis ollut niin tuore. Isompien kaverit, puhuimme siitä, tietenkin, mutta vain vähän. Se ei ole aihe, joka rakastat puhumisen. Monet ihmiset kuoli tällaisten tyhmyys ...

Tuntuuko sinusta, että ihmiset ovat Ranskassa huolissaan?
En väitä, että kadut ovat autiot Lillessä, mutta betsson sovimme vaimonsa kanssa, että ihmiset ovat enemmän käytettyjen autojen kustannuksella julkisen liikenteen. Teiltä WEEKDAY enemmän liikennettä. Lauantaina, kun ihmiset yleensä ostavat, päinvastoin, muutamia autoja, ihmiset pysyvät kotona pelosta. Tunnelma on suuri, mikä on ymmärrettävää.

Viikonloppuisin peruttiin Belgian liiga, kaksi kaksintaistelut. Hän oli vaarassa ja taistelu Mechelen?
Kun lähdin ottelu, tuli uutinen, että lisäksi kaksintaisteluun Lokeren ei pelaa edes Mouscron. Mechelen, jossa me matkustimme, lähellä Bryssel, ajattelimme, siksi, että emme pelaa hyvin.

Lopuksi ottelu tapahtui. Mikä oli turvallisuus?
Se oli hyvin epätavallista. Meidän piti laittaa kaikki laukut maahan, etsinyt meitä ja koira, erityisesti koulutettu etsimään räjähteitä. Esillä olivat sotilaita ja jäseniä turvallisuusviranomaisten, kaikki puettuja, he eivät voi nähdä hänen kasvonsa. Se oli outoa.

He kiertävät ottelunsa ennen jatkamista?
Siirryn lähellä Pariisiin ja lähellä Brysseliin, voisin sanoa, että olin tienhaarassa. Molemmissa kaupungeissa maksaa mahdollisimman suurta vaaraa muualla maassa toiseksi korkein. Toinen peli soitamme Westerlo, näemme. Toivon, että se hitaasti heiketä, että mitään muuta tapahdu.

Miten pitkälle matkustaa mutkistaa Oostende vasta perustetun rajavalvonnan?
Ojensin aika, tietysti. Aamulla on hyvä, yleensä hyvillään, viive on noin viidentoista minuutin aikana iltapäivällä palauttaa sen pahempaa. Vain maanantaina vastustan edellinen viisikymmentä minuuttia käytetty matkalla Belgiasta ja kolme varttia. Rajaliikenteen rajoitettu yksi kaista, on olemassa paljon kuorma, paljon sotilaita kaikkialla. Se ei ole miellyttävä, mutta sen on oltava.

Немає коментарів:

Дописати коментар